Verbeter je Engels - Alle niveau's - Alle Leeftijden
Engels voor kinderen en volwassenen

Individuele Lessen

 

Bent u op zoek naar een extra uitdaging of heeft u juist ondersteuning nodig omdat u of uw kind moeite heeft met de Engelse taal?. English Academy biedt de mogelijkheid om thuis aan de slag te gaan met een online personal coach. Onze leerkrachten staan te popelen kinderen en volwassenen de Engelse vaardigheden te helpen verbeteren.

 

Gedurende 10 weken ontmoet de leerling de English Academy coach één keer per week online op Skype. Tijdens de online les wordt het (eerder) opgegeven huiswerk besproken en zal de coach vragen beantwoorden en uitleg geven. Tegelijkertijd wordt er gewerkt aan de Engelse luister- en spreekvaardigheid.  Samen met een docent leren in een voor u of voor uw kind vertrouwde omgeving, waarbij stap voor stap samen wordt gewerkt aan het verwerven of verbeteren van Engelse vaardigheden.

 

Wij vragen u vooraf om de leerdoelen duidelijk door te geven, zodat wij een geschikte docent kunnen vinden. De Engelse lessen worden aangepast op de wensen en behoeften van u of uw kind.

 • Wekelijks 45 minuten online les op Skype
 • Voor elke leeftijd
 • Persoonlijk lesplan en begeleiding
 • Vanaf €395,00 voor 10 lessen
 • Neem contact met ons op voor een offerte. 

*  Deelnemen aan het Anglia examen? Voor prijzen en data check Anglia.nl

 

English Kids Club (Engels Kids Club)

 

Bij de English Kids Club wordt na schooltijd op een laagdrempelige manier 1 uur per week Engelse les gegeven aan kinderen in groep 4 tm 8 (7 t/m 12 jaar).  Tijdens deze Engelse lessen maken kinderen op een leuke en speelse manier kennis met de Engelse taal. De nadruk ligt op spreken en luisteren maar ook vaardigheden als lezen en schrijven komen aan bod.

De lessen worden gegeven door een Engelse leerkracht(en) en er wordt gewerkt met door English Academy/Anglia ontwikkelde materialen. 

 

 • Vanaf 15 deelnemers
 • 10 x 1 uur Engelse les in groepsverband
 • Inclusief English Academy werkboek, pen en rugzakje voor elke deelnemer
 • Prijs €99,00 (+ €10,00 administratiekosten)

 

Heeft u interesse om als school of samen met een groep ouders de English Kids Club op jullie basisschool aan te bieden? Neem dan contact  met ons op. 


Engels voor Scholen

English Experience Day – English with a smile all day long!

 

 

Op zoek naar een interactieve, leerzame en betaalbare Engelse excursie voor uw leerlingen?

 

Is Londen jullie net een vliegtuig of boot te ver? Kom met je leerlingen sportief op de fiets of gezellig met de bus naar het hoofdkantoor van English Academy in Roosendaal voor de English Experience Day! Het English Academy team staat daar klaar om u en uw leerlingen een dag onder te dompelen in de Engelse taal en cultuur!  

 

 

Kijk mee hoe uw leerlingen proberen te ontsnappen uit onze uitdagende English Escape room of ga met ze mee in debat in het intieme Parrotia theater.  Moedig ze aan bij de (interactieve) Engelse spellen en neem een welverdiende pauze terwijl onze docenten les geven. 

 • Van 9.30 -15.00*
 • Schooljaar 2019/2020: €50,00 p.p.
 • 10% Anglia member korting
 • 50 tot 60 deelnemers per dag
 • Inclusief certificaat van deelname
 • Heerlijke Engelse High Tea lunch mogelijk met diverse soorten verse thee, zoete en hartige hapjes en een ijsje toe tegen een meerprijs van €10,00 p.p.
 • Neem contact met ons op voor een offerte
 • *Programma en tijden in overleg (deels) aanpasbaar. 

 

VO prep cursus: voorbereiding op het voortgezet onderwijs Engels

 

Vindt u het als school belangrijk om leerlingen goed voorbereiden op het Engels dat op de middelbare school wordt gegeven?

 

Tijdens de VO prep cursus gaat een van onze ervaren English Academy docenten 5 x 2 uur intensief aan de slag met uw leerlingen om hun grammatica, reading, writing & listening vaardigheden te verbeteren om ze zo goed mogelijk voor te bereiden op de middelbare school.

Deze cursus is geschikt voor leerlingen in groep acht die al enige kennis van de Engelse taal hebben opgedaan.

 

 

- We bieden deze VO prep cursus aan vanaf 20 leerlingen.

-  5 x 2 uur les van een ervaren Engelse docent

- Goed voorbereid naar de middelbare school

- Inclusief Anglia Step To boek op Preliminiary niveau voor elke deelnemer

- Mogelijkheid om deel te nemen aan het Anglia examen*

- Prijs 2019: €125,00 p.p 

-Neem contact met ons op voor een offerte. 

 

*  Deelname aan het Anglia examen is niet inbegrepen in de prijs: voor prijzen en data check Anglia.nl.

 

Building Bridges

 

Het idee van Building Bridges is om internationale contacten en samenwerking tussen docenten en leerlingen te stimuleren, door het aanbieden van een gestructureerd scholenproject, waarbij leerlingen elkaar en elkaars cultuur leren kennen door het sturen van zelfgemaakte filmpjes en een tweetal Skype meetings. Voor meer informatie over dit project verwijzen wij naar de website van onze partner Anglia


Engels voor Leerkrachten

Kunnen jij en je collega's nog wel een steuntje in de rug gebruiken bij het geven van Engels in de klas?

Primary Teacher Skills in Action 

 

Deze training is geschikt als de basisschool waaraan je bent verbonden al Engelse les geeft maar jij en je collega's nog wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Misschien zijn jullie van plan zijn om het Engelse aanbod op school uit te gaan breiden en willen jullie als team samen aan de slag gaan om nieuwe Engelse (les)vaardigheden te leren.

 

Tijdens de Primary Skils in Action training verbeteren jij en je collega’s in teamverband en individueel jullie Engelse vaardigheden gedurende 5 lessen van 2,5 uur.  In teamverband krijg je instructie over hoe Engels te onderwijzen in de klas, leer je discussies te voeren in het Engels en krijg je opdrachten en voorbeelden die je kunt inzetten tijdens de lessen op school.

We organiseren eerst een intake van 2 uur zodat we kunnen bepalen op welk Anglia Step To niveau jij en je collega’s zitten. Zijn er meer dan 3 niveaus/levels in de groep dan zullen we de groep opsplitsen om er zorg voor te dragen dat ieder level de nodige aandacht krijgt.

 

-  Intake 2 uur

-  5 x 2,5 uur les van een ervaren Engelse leerkracht

- Individueel én in groepsverband (beter) Engels leren

- Praktische opdrachten om Engels in de klas toe te passen

- Inclusief Anglia Step To boek voor elke deelnemer

- Inclusief English Academy Primary Skills in Action reader

- Mogelijkheid om deel te nemen aan een Anglia examen*

- Neem contact met ons op voor een offerte.

 

*  Deelname aan het Anglia examen is niet inbegrepen in de prijs: voor prijzen en data check Anglia.nl.

Examentraining (Anglia)

 

Als je samen met collega’s je Engelse vaardigheden wilt verbeteren en daarna eventueel ook nog een Anglia examen wilt afleggen dan regelen we een ervaren Engelse docent die bij jullie op school samen met jullie aan de slag gaat.

We organiseren eerst een intake van 2 uur om te bepalen op welk niveau jij en je collega’s zitten. Zijn er meer dan 3 niveaus/levels in de groep dan zullen we de groep opsplitsen om er zorg voor te dragen dat ieder level de nodige aandacht krijgt.

 

 

-  Intake 2 uur

-  5 x 2 uur les van een ervaren Engelse leerkracht

-  Inclusief Anglia Step To boek voor elke deelnemer

- Mogelijkheid om deel te nemen aan een Anglia examen*

- Vanaf 5 deelnemers

- Neem contact met ons op voor een offerte.

 

*  Deelname aan het Anglia examen is niet inbegrepen in de prijs: voor prijzen en data check Anglia.nl.

Individuele lessen

 

Als je als basisschoolleerkracht liever alleen  aan je aan Engelse vaardigheden wilt werken, dan biedt English Academy de mogelijkheid om thuis aan de slag te gaan met een online personal coach.

Gedurende 10 weken ontmoet je je English Academy docent één keer per week online op Skype. Tijdens de online les wordt het opgegeven huiswerk besproken en zal de coach vragen beantwoorden en uitleg geven. Tegelijkertijd wordt er gewerkt aan de Engelse luister- en spreekvaardigheid.

Wij vragen u vooraf om de leerdoelen duidelijk door te geven, zodat wij een geschikte docent kunnen vinden. De Engelse lessen worden aangepast op uw wensen en behoeften. Een persoonlijk doel kan bijvoorbeeld zijn dat u buitenlandse ouders in het Engels te woord wil kunnen staan tijdens de oudergesprekken.

 

- Wekelijks 45 minuten online les op Skype

- Persoonlijk lesplan

- Nadruk op spreken en luisteren

- Prijs vanaf €395,00

- Mogelijkheid om deel te nemen aan een Anglia examen*

Neem contact met ons op voor een offerte. 

 

*  Deelname aan het Anglia examen is niet inbegrepen in de prijs: voor prijzen en data check Anglia.nl. 


Engels voor professionals

Individueel traject

 

Als je als professional alleen aan je aan Engelse vaardigheden wilt werken, dan biedt English Academy de mogelijkheid om thuis aan de slag te gaan met een online personal coach.

Gedurende 10 weken ontmoet je je English Academy docent één keer per week online op Skype. Tijdens de online les wordt het opgegeven huiswerk besproken en zal de coach vragen beantwoorden en uitleg geven. Tegelijkertijd wordt er gewerkt aan de Engelse luister- en spreekvaardigheid.

Wij vragen u vooraf om de leerdoelen duidelijk door te geven, zodat wij een geschikte docent kunnen vinden. De Engelse lessen worden aangepast op uw wensen en behoeften. Een persoonlijk doel kan bijvoorbeeld zijn dat u een goed onderhandelingsgesprek wilt kunnen voeren in het Engels.

 

- Wekelijks 45 minuten online les op Skype

- Persoonlijk lesplan

- Nadruk op spreken en luisteren

- Prijs vanaf €495,00

- Mogelijkheid om deel te nemen aan een Anglia examen*

- Neem contact met ons op voor een offerte. 

 

*  Deelname aan het Anglia examen is niet inbegrepen in de prijs: voor prijzen en data check Anglia.nl.  

Incompany cursus 

 

Heb jezelf of als team regelmatig contact met collega’s of klanten in het buitenland?  Het is nu meer dan ooit  heel belangrijk om zowel schriftelijk als mondeling goed te kunnen communiceren in het Engels. Heb je het  gevoel dat jij of je team nog wel wat hulp kunt gebruiken?

In overleg met jou en jouw team gaan we aan de slag om de knelpunten op te sporen en organiseren we een op maat gemaakte cursus. 

 • Toegespitst op niveau team
 • Verbetering Engelse vaardigheden
 • Emails in het Engels schrijven
 • Presentaties in het Engels geven
 • Verkoopgesprekken in het Engels voeren
 • Beginners tot gevorderden
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan een Anglia examen*
 • Minimaal 5 deelnemers
 • Neem contact met ons op voor een offerte. 

 

*  Deelname aan het Anglia examen is niet inbegrepen in de prijs: voor prijzen en data check Anglia.nl.